Skip to content

Våra tjänster

Vi erbjuder tillverkning från råmaterial till färdigprodukt, vi har alla steg för att klara av komplett tillverkning. FeRex är ett komplett verkstadsföretag med kompetens att ta din idé från ritbordet till färdig produkt. Vår breda maskinpark innefattar utrustning för laserskärning, bockning, fräsning, svarvning, manuell svetsning, robotsvetsning och ytbehandling. Med andra ord klarar vi av de flesta material och komponenter

Komponenttillverkning

Fabricerade och svetsade komponenter till produktägande företag eller legotillverkning är basen i vår verksamhet. Ofta är det komplexa konstruktioner som vi har fått förtroendet att tillverka i korta eller långa serier.

Robotsvetsning

FeRex har fem stationer robotsvetsning som är anpassade för serieproduktion av svetsade konstruktioner. Här tillverkar vi avancerade komponenter upp till en storlek på 2 ton. Detta gör oss till en stark samarbetspartner inom avancerad robotsvetsning.

System

FeRex levererar kompletta system och maskiner till svensk tillverkningsindustri från Byske. Vår breda maskinpark gör att vi själva kan tillverka alla ingående system- och maskinkomponenter. Tack vare detta kan vi garantera en jämn, hög kvalitet ner till detaljnivå i alla system vi levererar samtidigt som vi kan erbjuda korta leveranstider och ge er en full inblick i processen.

Vår långa erfarenhet och engagerade medarbetare gör oss uppskattade som en trygg samarbetspartner vid utveckling och framställning av hela system såväl som enstaka maskiner.

Kunder

Vi tillverkar produkter och system till skog, energisektorn och gruvindustrin.
Nya kunder och nya kontakter är alltid intressant för oss. Tveka inte att ta kontakt med oss. Det kan vara starten på ett nytt samarbete.