Den maskin du kan t?nka, den kan vi bygga
Du är här: FeRexVAD VI GÖRSystem

System

FeRex levererar kompletta system och maskiner till svensk tillverkningsindustri från Byske. Vi har idag en av Sveriges bredaste maskinparker, vilket gör att vi själva kan tillverka alla ingående system- och maskinkomponenter. Tack vare detta kan vi garantera en jämn, hög kvalitet ner till detaljnivå i alla system vi levererar samtidigt som vi kan erbjuda korta leveranstider och ge er en full inblick i processen.

Vår ambition är att vara en trygg samarbetspartner vid utveckling och framställning av hela system såväl som enstaka maskiner. Vi har kunder i många branscher, såsom metallindustrin, skogs- och pappersindustrin och stor samlad erfarenhet av konstruktioner för tillverkningsindustrin. Vi ställer gärna upp som samtalspartner i utvecklingen av nya system eller utbyggnad av befintliga produktionslinor.

Samtliga system vi levererar är byggda enligt industristandard och levereras kompletta eller i moduler, enligt önskemål från våra kunder. Vår täta kontakt med Renholmen AB, som ligger vägg i vägg med vår anläggning, ger oss också unika möjligheter att vara med i arbetet redan på konstruktionsnivå.