Den maskin du kan t?nka, den kan vi bygga
Du är här: FeRexVAD VI GÖR

VAD VI GÖR

image description

Den maskin du kan tänka. Den kan vi bygga. Det sägs att ingen kan vara bäst på allt, men det finns faktiskt ett fåtal som kan vara bäst på det mesta. FeRex är ett komplett verkstadsföretag med kompetens att ta din idé från ritbordet till färdig produkt. Vår breda maskinpark innefattar utrustning för laserbearbetning, plåtformning, skärande bearbetning, robotsvetsning och ytbehandling.

ROBOTSVETSNING
I vår moderna robotanläggning kan vi effektivt svetsa längre serier till låga kostnader och med perfekt resultat. Våra operatörer har många års samlad erfarenhet av automatiserad svetsning och vi genomför kontinuerliga internutbildningar för att ytterligare höja kompetensen. Genom att själva konstruera fixturer och nödvändig kringutrustning kan vi erbjuda en alltigenom kvalitetssäkrad process. Vi tillverkar idag bland annat utrustning till den tredje generationens system för mobiltelefoni och fackverksmaster, men även mindre produkter.

SYSTEM
FeRex levererar kompletta system och maskiner till svensk tillverkningsindustri från Byske. Vi har idag en av Sveriges bredaste maskinparker, vilket gör att vi själva kan tillverka alla ingående system- och maskinkomponenter. Tack vare detta kan vi garantera en jämn, hög kvalitet ner till detaljnivå i alla system vi levererar samtidigt som vi kan erbjuda korta leveranstider och ge er en full inblick i processen.
Vår ambition är att vara en trygg samarbetspartner vid utveckling och framställning av hela system såväl som enstaka maskiner.

BELYSNINGSMASTER – Conlight

1967 utvecklade Bamek AB en belysningsrigg som skulle vara möjlig att förflytta och uppföra på tillfälliga arbetsplatser. Resultatet blev Conlight, som än idag står sig som en av de flitigast använda belysningsmasterna på den nordiska marknaden och ingår i FeRex grundsortiment. Conlights flexibilitet gör att den lämpar sig väl för ett flertal användningsområden. Förutom på byggarbetsplatser används masterna vid idrottsevenemang, på parkeringsplatser, av räddningstjänsten och försvarsmakten. Räddningsverket använder idag Conlight belysningsmaster bland annat vid hjälparbete i jordbävningsdrabbade länder.Conlight finns i tre olika grundutföranden på fem, tio respektive tolv meter.