Ferex kontor

Den maskin du kan tänka. Den kan vi bygga. Det sägs att ingen kan vara bäst på allt, men det finns faktiskt ett fåtal som kan vara bäst på det mesta. FeRex är ett komplett verkstadsföretag med kompetens att ta din idé från ritbordet till färdig produkt. Vår breda maskinpark innefattar utrustning för laserskärning, bockning, fräsning, svarvning, manuell svetsning, robotsvetsning och ytbehandling.

KOMPONENTTILLVERKNING
Fabricerade och svetsade komponenter till produktägande företag eller legotillverkning är basen i vår verksamhet. Ofta är det komplexa konstruktioner som vi har fått förtroendet att tillverka i korta eller långa serier.

SYSTEM
FeRex levererar kompletta system och maskiner till svensk tillverkningsindustri från Byske. Vår breda maskinpark gör att vi själva kan tillverka alla ingående system- och maskinkomponenter. Tack vare detta kan vi garantera en jämn, hög kvalitet ner till detaljnivå i alla system vi levererar samtidigt som vi kan erbjuda korta leveranstider och ge er en full inblick i processen.
Vår långa erfarenhet och engagerade medarbetare gör oss uppskattade som en trygg samarbetspartner vid utveckling och framställning av hela system såväl som enstaka maskiner.

Kunder

För att nämna några så är våra största kunder ABB, Komatsu, Renholmen, Alimak.

Nya kunder och nya kontakter är alltid intressant för oss. Tveka inte att ta kontakt med oss. Det kan vara starten på ett nytt samarbete.

Ferex Byske